Alarmsysteem zakelijk

Ook als u zakelijk een alarmsysteem wilt aanschaffen bent u op deze website op het juiste adres. U kunt uw winkel- of kantoorpand beveiligen door een alarminstallatie te laten plaatsen. In dit geval is het zeker verstandig om de installatie uit te laten voeren door een erkend installatiebedrijf die u een goed werkend installatie kan leveren.

U heeft de keuze uit meerdere opties bij het kiezen van een systeem. Zo kunt u kiezen voor een alarm bij een mogelijke inbraak of brand. De melders verschillen en kunt u afhankelijk van uw wensen verschillende ruimten in uw pand beveiligen. Magneetcontacten, bewegingsmelders, infraroodcamera’s of gebruikelijk camera’s zijn allemaal mogelijk. U kunt er tevens voor kiezen om een meldkamer abonnement te nemen zodat u bij onraad direct geholpen wordt. Als uw zaak op een industrieterrein staat is het mogelijk om dit abonnement via een collectief te regelen aangezien dit een gezamenlijke inspanning van het bedrijventerrein is. Echter dient u zelf een alarmspecialist in te schakelen en zou dit bedrijf een systeem voor u kunnen installeren.

Prijzen alarmsysteem zakelijk
Een basis alarmsysteem voor een winkel- of kantoorpand kan al voor 500 euro ex. BTW. Tegenwoordig zijn er zeer veelzijdige systemen en is het mogelijk om voor verschillende componenten te kiezen. Indien u een bepaalde ruimte extra wilt beveiligen is dit mogelijk door hier meerdere soorten melders te plaatsen. Afhankelijk van uw wensen kunt u dus zelf de prijs van zo een systeem bepalen.

Garanties
Alarmsystemen zijn tegenwoordig zeer veelzijdig en voldoen aan kwaliteitseisen van verschillende organisaties. ISO9001, NEN-norm, KIWA, EC en andere labels worden door de betere merken gedragen en kunt u daarom een bepaalde standaard verwachten. Bovendien geven bedrijven een garantie op de installatie en werking van uw alarmsysteem. Zo weet u dus zeker dat het systeem werkt en dat u zorgeloos uw pand kunt achterlaten.

Contacteer alarmspecialisten voor advies
Wij bieden u de mogelijkheid om in contact te komen met verschillende alarmspecialisten voor gratis en vrijblijvend advies. Zij kunnen u te woord staan en u een passend voorstel doen. Laat daarom vrijblijvend uw gegevens achter op onze alarmsysteem offerte pagina.