Magneetcontacten

U kunt magneetcontacten gebruiken om ramen, deuren en een schuifpui te beveiligen tegen inbraak. Een magneetcontact geeft een signaal af en zal deze er voor zorgen dat het systeem alarm slaat indien de ramen of deuren geopend worden. Zo weet u dat er iets aan de hand is en zal de meldkamer op de hoogte zijn van onraad.

Indien een bewegingsmelder niet geschikt is voor bepaalde ruimtes kunt u toch zorgen voor een complete bescherming van uw woning. Zodra een raam, deur of schuifpui geopend wordt en u het alarm heeft ingeschakeld zal er alarm geslagen worden. Een opening dat het mogelijk maakt voor een inbreker om in uw huis te komen is geschikt voor het plaatsen van magneetcontacten. Dit kunnen dus ook raampjes ed. op de eerste verdieping of een garagedeur of -raam zijn.

Vrijblijvend in contact
Kom vrijblijvend in contact met alarmspecialisten in uw regio middels onze offerte service. Op pagina alarmsysteem offertes kunt u gratis meerdere experts benaderen en kunnen zij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Het is tegenwoordig mogelijk om magneetcontacten op een centraal systeem aan te sluiten of deze afzonderlijk in uw huis te laten plaatsen. Elke methode heeft een voordeel en zijn de kosten verschillend.